Voeding bij ziekte 7 huidklachten


De beste dokter staat in de keuken

een reeks van zeven cursusdagen over voedingsinterventies bij ziekte

met Birgit de Heij

Dag 7: Huidklachten, eczeem, psoriasis

Huidklachten, eczeem, psoriasis

De huid is een spiegel van wat er gaande is in het lichaam. Bijna iedereen heeft wel een last van droge plekken, jeuk of kloofjes. Hoe klein de symptomen soms ook zijn, de oorsprong van de huidklachten kan veel dieper gaan. Dat is duidelijker bij acne, rosacea, netelroos, eczeem of psoriasis. Bovenstaande klachten passeren onder andere de revue. Wat gaat er mis in het systeem? Hoe kunnen we dat met voeding herstellen? Er speelt bij de meeste van bovenstaande klachten 1 gemene deler. Welke dat is zullen we zien en uiteraard ook hoe we daar met onze voeding mee om kunnen gaan.
Ter afronding van deze zeven lezingen eindigen we met de vraag hoe we een orthomoleculaire maaltijd opbouwen en welke combinaties daarbij een rol spelen. Met een voorbeeld van een orthomoleculair dagpatroon sluiten we dus deze serie lezingen af.

Datum: 23 november 2019

Locatie: Het Vlot, Sliedrecht

Tijdsuur: 2 dagdelen van 3 uur (10.00-13.00, 13.30-16.30)

Kosten: € 45,00 excl. btw, excl. lunch; inclusief koffie, thee en water en het lesmateriaal.

Accreditatie: MBOG 5 pt orthomoleculair; u ontvangt een certificaat van deelname

Organisatie: Kees Bezemer, De Helianthof, orthomoleculair therapeut en uitgever van de boeken van Birgit de Heij (Merweboek) Elzenhof 173, 3363 HH Sliedrecht

Aanmeldingen: kees@helianthof.nl

Uw aanmelding en plaats zijn definitief na betaling van de factuur.
Bij annulering binnen 10 dagen voor aanvang vindt geen restitutie plaats. U ontvangt wel het cursusmateriaal.


Alle lezingen op video na te kijken

Op de volgende webpagina https://www.landpage.co/orthomoleculair-college vind je meer informatie (inclusief prijzen) over de colleges. Hier kan je aangeven in welke colleges je geïnteresseerd bent. Na aanvraag zorgen wij ervoor dat je toegang krijgt tot de aangevraagde colleges.