Aanvullingen

Gebruikte literatuur en verdiepingsstof



Vitaal en fataal voedsel (Ankertjesserie), Jaap Huibers, ISBN 9020207156
Slow, slank en fit, Wim Kohler en Cinta de Bats, ISBN 9080811386
Wat je eet ben je zelf, Gillian McKeith, ISBN 9021544091
Gezond en fit dankzij genezende voeding, F. Bohlmann, ISBN 9043810436
Voeding als medicijn, Rob Oppedijk, ISBN 9021595184
De natuurlijke gezondheidswijzer, Henny de Lint, ISBN 9032508237
Het energieherstelplan, Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser,
ISBN 9789063787691
Eet, drink en blijf slank & gezond, Walter C. Willett, ISBN 9021541610
Overwin allergieën, Christina Scott-Moncrieff, ISBN 905920108
Feiten over vetten, M.G. Enig, ISBN 9080670618
Mars en Venus op dieet, John Gray, ISBN 9027488738
The Paleo Diet, Loren Cordain, ISBN 047126755451495
Natuurlijk gezond, Machiel Amorison, Jan Blaauw e.a., ISBN 9055019488
Bacteriën, Hans Finck, ISBN 9060305566
Het Dr. Houtsmuller dieet, A.J. Houtsmuller en M.M.A. Lubrecht,
ISBN 9031324892
Eten tegen kanker, Richard Beliveau en Denis Gingras, ISBN 902158185
Antikanker, David Servan-Schreiber, ISBN 9789021511009
Handboek holistische gezondheid, Sanna Ehdin, ISBN 9021584115
Gezond & vitaal oud worden, Henk de Valk, ISBN 9789038919256
Eetwaar=eetbaar, Dr. J. Kamsteeg, ISBN 9023011147
Eb en vloed van hormonen, Leo van der Zijde, ISBN 9789090242408
Over eten en drinken, Harold Mc Gee, ISBN 9046800679
100% gifvrij, Julia Kang, ISBN 9789046811214
U kunt meer dan u denkt, Hans Moolenburgh sr., ISBN 97890477033